Yoga, frokost og dameshred m/Kjersti

Damer! Hva med å starte søndagen med yoga i lavvoen, etterfulgt av frokost og skuterskyss til masta sammen med Kjersti Buaas?

Bli med på yoga/pust/bevegelse og frokost i Lavvoen i Vassfjellet klokken 10.00-11.00 søndag 19/2 med Olympisk medaljevinner i snowboard, Kjersti Buaas. Etterpå tar vi heisen sammen opp til toppen og får skuterskyss helt til masta (dersom vær/føre tillater det). Vi kjører ned som en samlet gruppe eller i to puljer (avhengig av antall påmeldte). Yogaen er åpen for alle damer, men maks antall for turen til toppen er 20 stk., så ikke vent med å melde deg på.

Du kan ha på deg vanlige skiklær / superundertøy for yogaen og du trenger ingen forhåndsferdigheter. Vi kommer til å stå for det meste, så det er ikke nødvendig å ta med yogamatte/håndkle, men det er selvfølgelig lov. 

«For meg er det viktig å varme opp både kropp, pust og «det mentale» før jeg skal ut i aktivitet. Det både hjelper på prestasjon, energinivå og for å forebygge skader. Jeg liker å kombinere teknikker jeg har lært fra yoga og meditasjon med øvelser jeg har lært fra noen av verdens beste trenere opp igjennom årene som profesjonell idrettsutøver. Disse øvelsene kan gjøres både før du skal ut i bakken og kjøre snowboard /ski eller som oppvarming før trening eller en helt vanlig arbeidsdag. Gleder meg til å se deg og lære deg ferdigheter om kropp og sinn som jeg har plukket med meg og bruker aktivt inn i egen hverdag«. Kjersti Buaas.

Arrangementet er forbeholdt voksne:)

Pris: 200 NOK (eks. heiskort)