Mat og drikke

Fremtidige verdensmestere trenger også påfyll, og i Vassfjellet Vinterpark skal du kunne kombinere en fin dag i bakken med et hyggelig måltid på et av våre mange spisesteder.

Vassfjellkroa

Velkommen til vår restaurant! Her kan du kjøpe deg middag og ta livet med ro. Vi kan tilby et bredt spekter av varme retter, med både pizza og hamburgere på menyen. Nytt av året er vår 150 kvm store uteservering, hvor du kan nyte solen med god mat og drikke.

Gønner’n

Endelig kan du kjøpe mat oppe i fjellet! Gønner´n er vårt nye, kule matkonsept oppe ved Fjellheisen der vi serverer vår signaturrett «Vassababb» – reinsdyr i lefse. Len deg tilbake i solen på vår uteservering, eller kom for å søke ly under et pudderdump, mens du ser proffene herje i BC-parken.

Café-lavvoen

Kanelbolle og kakao eller en baguett med godt pålegg? I vår nye store lavvo kan du nyte bakervarer og søke ly for vinterkulden. Her inne er det julestemning hele året, og vi gleder oss til å vise dere den koselige atmosfæren!

Lille-lavvoen

Afterwork med gjengen på jobben? Eller bare en fredagskveld med venner? Lille-lavvoen er vårt nye konsept hvor vi kan tilby god drikke med enkel matservering. Her vil det være jevnlige events med trubadur og DJ. Lille-lavvoen kan også bookes for private arrangementer.

Grillplasser

I høysesongen har vi mange besøkende og dermed stort trykk på våre spisesteder. Vi har derfor ordnet med flere grillplasser rundt omkring i anlegget, der det er tilrettelagt for grilling av medbrakt mat. Grillene tennes lørdag og søndag kl.12.00. Grillplassene finner du på løypekartet.