Mat og drikke

Fremtidige verdensmestere trenger også påfyll, og i Vassfjellet Vinterpark skal du kunne kombinere en fin dag i bakken med et hyggelig måltid på et av våre mange spisesteder.

Bistroen

Åpningstider:
Mandag: stengt
Tirsdag- fredag: 1600-2100
Lørdag- søndag: 1130-1800

Velkommen til vår restaurant! Her kan du kjøpe deg middag og ta livet med ro. Vi kan tilbyr førsteklasses pizza med surdeigsbunn og saftige hamburgere.
På vår 150 kvm store uteservering kan du nyte solen med god mat og drikke.

Café-lavvoen

Åpningstider:
Mandag: 1600-2100
Tirsdag-fredag: 1000-2100 (Frokostkjøring onsdager fra kl 0700)

Lørdag- søndag: 1000-1800

Kanelbolle og kakao eller en baguette med godt pålegg? I vår Café-lavvo kan du nyte bakevarer og søke ly for vinterkulden. Her inne er det julestemning hele året, og vi gleder oss til å vise dere den koselige atmosfæren!

Lille-lavvoen

Åpningstider:

Fredag: 1600-2100

Lørdag-søndag: 1000-1800

Afterwork med gjengen på jobben? Eller bare en fredagskveld med venner? Lille-lavvoen er vårt nye konsept hvor vi kan tilby intim atmosfære og vår signaturrett, Vassarull.
Her vil det være jevnlige events med trubadur og DJ.
Lille-lavvoen kan bookes for private arrangementer.

Gønner’n

Endelig kan du kjøpe mat oppe i fjellet! Gønner´n er vårt nye, kule matkonsept oppe ved Fjellheisen der vi serverer enkel grab and go-mat. Len deg tilbake i solen på vår uteservering, eller kom for å søke ly under et pudderdump, mens du ser proffene herje i BC-parken.

Grillplasser

I høysesongen har vi mange besøkende og dermed stort trykk på våre spisesteder. Vi har derfor ordnet med flere grillplasser rundt omkring i anlegget, der det er tilrettelagt for grilling av medbrakt mat. Grillene tennes lørdag og søndag kl.12.00. Grillplassene finner du på løypekartet.