Praktisk info

65 TIMER
vinterglede i uka!
Åpner for sesongen 13/12
Våre åpningstider:
Mandag – Onsdag: Stengt
Torsdag: 17-21
Fredag: Stengt
Lørdag: 10-16
Søndag: Stengt

Hvordan kjøpe heiskort?

Heiskort kjøper du enkelt og trygt i nettbutikken vår (gjelder alle typer heiskort). Det betyr mindre tid i kø, og mer tid i bakken.

Reise til og fra

Nå er det enda enklere å komme seg til Vassfjellet Vinterpark – AtB kjører nemlig flere daglige avganger til og fra alpinanlegget.

Fra 6.april – 14.april går bussen fra Tillerterminalen kl.16.23 tirs-, ons- og torsdag, med retur fra Vassfjellet kl.21.18. På helg går bussen 09.34 (lørdag) og 10.47 (søndag) fra Tillerterminalen, med retur fra Vassfjellet kl.16.16 (lørdag) og 16.30 (søndag).

Merk at bussrutene kan variere fra vår åpningstid i jul-, vinter- og påskeferie. Sjekk bussrutene før du skal i bakken nedenfor:

Neste buss fra Vassfjellet vinterpark:

Fant ingen avganger
Se flere busstider

Parkering

Foretrekker du å kjøre egen bil til og fra anlegget? Vi har god kapasitet på parkeringsplassene våre – og egne områder for henting og bringing.

Handicapbrukere

Handicap-parkeringen er helt fremst oppe på Øvre Parkering, med lett tilgang til våre skiløyper.

Trenger du/dere ledsagerbevis, fås dette i vårt servicesenter utenfor Skishopen.

Heiser

A
MIDT-expressen
1400 m
B
T-kroken
1300 m
C
Parkheisen
600 m
D
Barneheisen
300 m
E
Barnebåndet
50 m
F
Transportbåndet
75 m
G
Freidigheisen
750 m
H
Toppheisen
800 m

Løyper

1
Familieløypa
2
Sørløypa
3
Freidigbakken
4
Midtløypa
5
Nordløypa
6
Vassaparken
7
Lekelia
8
Vasseland
9
Toppløypa
10
Fjellsvingen
11
Vinters skogsløype
12
Vasses skogsløype
13
Vasses skicross
14
Vasses minipark
Lett
Vanskelig
Skogsløype
Stolheis
T-krok-heis
Tallerkenheis
Båndheis
Park
Langrennsløype
Stup
Utkikkspunkt
Drikkeservering
Parkering
Buss
Paragliding
Grillplass
Toalett
Restaurant
Skipatrulje

Vasseland

I nedre del av anlegget, finner dere Vasseland. Her er det maskotene våre, Vasse og Vinter, som regjerer. I Vasseland har vi blant annet rullebånd og barneheis, samt flere bakker med utfordringer for de minste.

Skiutleie

Skiutleien i Vassfjellet Vinterpark kan by på et bredt spekter av utstyr for carving, all-mountain, frikjøring og snowboard. Du kan også leie enkeltutstyr som alpinstøvler, staver, hjelm, etc.

Skishop og skiservice

Sliter du med kalde eller vonde føtter? Eller savner du kanskje god glid og skarpe kanter? Dette er bare noe av det vi kan hjelpe deg med i vår serviceavdeling.

I butikken vår finner du i tillegg et stort utvalg av alpinvarer – og alt det andre du trenger for å få mest mulig skiglede ut av dagen i bakken.

Kom innom, vi fikser det meste!

Skiskole

Hos oss finner du Trondheims beste skiskole for alpint og snowboard. Lær deg å stå bedre i bakken med våre ski- og snowboardkurs for barn, ungdom og voksen. Våre faglig sterke instruktører tilrettelegger for dine behov og skiferdigheter. Ønsker du private timer, tilbyr vi også PT-timer helt fra nybegynner til øverste nivå. Dette gjelder også frikjøring og park.

Spisesteder

Fremtidige verdensmestere trenger også påfyll, og i Vassfjellet Vinterpark skal du kunne kombinere en fin dag i bakken med et hyggelig måltid på et av våre mange
spisesteder: