Vinterparadis for hele familien!

Hele byens fristed – det er det vi ønsker at Vassfjellet Vinterpark skal være. Et sted for å skape minner og for å være sammen. Et sted for skiglede. For mestring. For alle.

Hos oss kan du boltre deg i hele 12 nedfarter, samt velge mellom syv heiser – inkludert en helt ny stolheis. Skulle du trenge påfyll, kan du ta en pust i bakken som gjest hos et av våre mange spisesteder. Og du, uansett om du står på ski for første gang eller er en ringrev, om du er ung eller gammel, om du kjører non stop fra du kommer til du drar – eller foretrekker pausene i solveggen: Velkommen skal du være!

Våre maskotter Vasse og Vinter dukker ofte opp i vinterparken.

For de yngste har vi et eget barneområde med skibånd og koppheis. Dette ligger rett ved servering, toaletter og grillplass, slik at hele familien kan være samlet på ett sted. Om barna føler seg komfortable med lengre og brattere bakker, anbefaler vi vår 2 km lange familieløype. Denne er tilgjengelig både fra toppen av Stolheisen og fra T-kroken, om noen heller vil ta den.

Langs Familieløypa er det flere naturlige stoppesteder, med en stor grillplass midtveis i løypa. Grillene tennes på helgedager kl. 11.00, der du er velkommen til å ta med din egen mat for å grille. Om du ønsker litt mer utfordring er det mange små hopp og kuler rett utenfor den preparerte løypa, og om ikke det gir nok utfordring kan du svinge av til Vasse og Vinters skogsløyper. Dette er frikjøring for barn med kuler og doseringer som kan være mer enn nok utfordrende også for voksne.

Vassaparken

For de litt eldre barna, anbefaler vi Vassaparken – en av Norges råeste terrengparker! Parken har egen heis og er lett synlig fra bunnområdet. Her er det rail og hoppelementer som tilsvarer både rød og blå vanskelighetsgrad. Vi lover at parken alltid skal være nyshapet, så lenge været tillater det. Om parken blir litt for heftig, har vi en egen minipark.

Er frikjøring mer din greie, vil Toppheisen gi deg tilgang til noen av landets beste offpist-områder. Ved toppheisen kan du kjapt kjøpe med deg en toast på Gønner´n som du kan spise på tur opp til neste pudder-run.

I skishop-bygget finner du skiutleie, skiservice, skiskole og skishop. I kjelleren finner du toaletter og vegg i vegg ligger Stor-lavvoen.

Også er det gjerne slik at helter ikke duger uten mat og drikke. Hva er vel bedre enn å fylle på med ferske kanelsnurrer og kakao med krem i Stor-Lavvoen? Eller ønsker dere å spise middag? Da kan dere dra innom Bistroen som serverer førsteklasses pizza og hamburgere!

Parkering? Det har vi nok av og om du parkerer på nedre parkering, kan du ta skibåndet opp til anlegget. Parkerer du på øvre parkering kan du kjøre på ski både inn og ut.

Om poden ønsker å dra alene en dag, kjører AtB (busslinje 96) jevnlige avganger til og fra Vassfjellet fra Tillerterminalen ved City Syd gjennom hele vinterhalvåret.

Vi håper å se deg/dere i bakken!

Vassfjellet