Slik blir vinterferien 2024 i Vassfjellet

Etter mange stormfulle, kalde og våte dager i januar ser det endelig ut som at vi har stabil vinter igjen! Vi har en meget god base både i og utenfor løypene og med litt påfyll av nysnø inn mot vinterferien, kan vi love et fantastisk vinterferieprogram!

Allerede første helgen i vinterferien har vi et fullstappet program. Det vil også i år bli gjemt sekker (totebags) fra Egon med masse fine premier. Følg med på vår Instagram story for daglige hint. På søndag er det paralellslalom med Vasse og Vinter i Familieløypa.

Om du er interessert i park, kjenner du kanskje til Sebastian Skjerve? Sammen med Vebjørn Gråberg og Daniel Sørlie lager de Seb vlog i Vassaparken lørdag 17.februar. Kom og shred med gutta!

På onsdag kommer Bjørnis til Vassfjellet! Han blir med under Egons barneskirenn i Barnebakken. Premie til alle barn. I tillegg vil Egon City Syd ha egen stand i bunnområde med lykkehjul og masse give-aways.

Om du er mellom 8 – 13 år og har lyst til å lære deg å kjøre park, kan du melde deg på introkurs til park her. Lær deg å hoppe og raile sammen med våre instruktører!


På torsdag kan du med Kjersti Buaas i Vassaparken!

Torsdag og fredag har vi skidemo der du kan teste vårt utvalg i Skishopen. Ønsker du å preppe skiene dine på stedet, gjør vi dette samtidig!

I Coca-cola løypa under stolheisen blir det skicross med Vasse både torsdag og fredag fra kl.12.00 – 13.00. Premie til alle barn som deltar!

På fredagskvelden arrangerer vi vårt årlige Fakkeltog ned Familieløypa. Etter fakkeltoget blir det Marshmallowsgrilling på Permyra (grillplassen i Famililøypa).

Jam og sløydstand

Siste helgen i vinterferien blir fullstappet av morsomme aktiviteter. I Vassaparken blir det Knuckle Jam på lørdag og Rail Jam på søndag. Bygger´n kommer og slår et slag for sløyden og holder sløydstand i bunnområdet fra kl.10.00 – 16.00 på lørdag. Om været tillater det tilbyr vi skuterskyss til masta begge dagene. Om du ønsker å lære mer om snøskred og alt som ligger i det å gå på topptur har vi satt opp ekstra introkurs til skred og randonnee på søndag, da lørdagens kurs er fulltegnet.

Velkommen til en innholdrik vinterferie i Vassfjellet!