Ny og spennende festival til Vassfjellet!

Lørdag 11. februar 2023 ser en ny festival dagens lys: Barnas Alpinfestival.
SpareBank 1 SMN og Vassfjellet Vinterpark inviterer store og små til en begivenhetsrik dag i Hele byens fristed: Vassfjellet!

       «Vi skal være et sted for alle og dette gir flere muligheten for å delta i alpinidretten. Jeg er meget stolt og glad for at vi nå kan presentere Barnas Alpinfestival sammen med SpareBank 1 SMN», sier daglig leder i Vassfjellet vinterpark Stian Henriksen.

Vassfjellet for alle

Målet er å samle 5000 mennesker i Vassfjellet vinterpark og skape en fantastisk festival for barna.

Ski, konserter, og god stemning. Kan det bli bedre enn dette? Det sier en engasjert Henriksen. Også leder for Samfunnsutbytte i SpareBank 1 SMN Hilde Sem Lykke gleder seg over den nye festivalen:

       «Vi ønsker spesielt å understøtte barn og unges mulighet til å bruke anlegget. Det er vår unike eiermodell som gjør det mulig å realisere tiltak som dette. Samfunnsutbytte bidrar hvert år til små og store formål som skal gjøre Midt-Norge til en enda bedre plass å bo og Barnas Alpinfestival er et flott arrangement som vi håper skal skape en inkluderende og åpen arena for alle», sier Lykke.  

Rundt i alpinanlegget blir det mange forskjellige aktiviteter og morsomme utfordringer som er tilpasset de ulike alderstrinnene og ikke minst ferdighetsnivåene.

På scenen står det kjente Trondheimsbandet Rasmus og Verdens Beste Band som har fanget små og store siden 2008, og Emma som gjorde sin artist-debut som 8-åring. I en alder av 13 år har hun allerede lang fartstid i musikkbransjen.

Oppfordringen fra både SpareBank 1 SMN og Vassfjellet er klar:

       «Sett av dagen og bli med på en fantastisk dag. Dette blir meget stort!»

Om Barnas Alpinfestival

Barnas Alpinfestival skal begeistre, utfordre og ikke minst fremme alpinaktiviteten for barn i alderen 3-12 år, samtidig som det skal være en sosial arena med konserter og andre hyggelige aktiviteter.

Festivalbilletten koster kun 150,- og det er gratis heiskort til barn som også inkluderer 1 forelder/foresatt. De med sesongkort må fortsatt kjøpe festivalbillett for å delta.

Mer info finnes her: