Nå åpner Vassfjellet 2.0!

Det er med sann glede at vi nå endelig kan bekrefte åpning av Vassfjellet 2.0. På lørdag kl.10.00 braker det løs i Hele byens fristed!

Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne få komme og åpner derfor for både sesongkort og drop-in allerede fra første åpningsdag. Det er sjeldent gode forhold i vinterparken til årstiden å være og vi har vært heldige å fått produsert nok snø til å kunne tilby strøkne forhold i både Nordløypa og Familieløypa. Barneområdet er også åpent, og vi minner om at her kan barn opp til 7 år stå på ski gratis. For parkentusiaster er det satt opp fire rails i nedre Nordløpa. Forholdene utenfor løypa er fortsatt litt skumle, men om snøværet fortsetter kan det også bli gode pudderforhold. Kom når du vil, men husk at det alltid vil være mindre kø på kveldstid. Hva med å koble litt av fra alt julestresset og tilbringe lørdagskvelden i Vassfjellet sammen med hele familien? Vi vil holde åpent helt til kl.21.00 både lørdag og søndag. Skibussen (Linje 96) starter å gå fra Tillerterminalen lørdag morgen.

I løpet av sommeren og høsten 2022 har vi jobbet på spreng for å ferdigstille hele 79 nye prosjekter. Noen småting gjenstår fortsatt, men det viktigste er på plass. Ikke minst vår nye 6-seters stolheis som frakter deg opp i anlegget dobbelt så raskt som tidligere. Vi kommer til å åpne vår nye fantastiske Storlavvo, med salg av baguetter og bakevarer. I tillegg holder Kroa åpent som vanlig med salg av varme retter.

Storlavvo´n

Det er ekstra kult at vi i samarbeid med Intersport Tiller holder en gigantisk skidemo på lørdag, der du kan teste ski fra hele 13 aktører. Her skal det være mulig å teste ski i alle kategorier. Skidemoen er gratis og varer til helt til kl.17.00.

Trenger du å leie utstyr kan dette bookes på forhånd i vår nettbutikk. Her kan du også kjøpe drop-in.

Det er mye nytt i Vassfjellet i år, og vi håper at folk er nysgjerrige på å se hvor bra det har blitt. Vi håper at vi står til forventingene for det vi liker å kalle for Vassfjellet 2.0. Men, husk at vi ikke er helt ferdig med alle prosjekter, så vær litt tålmodige med oss.

Gjør deg klar til tidenes sesongåpning i Vassfjellet Vinterpark!