Godt nyttår og tusen takk til alle dere som har besøkt oss…

Dessverre ble vi ikke ferdig med alle 79 prosjekter før jula ringte inn, men ut i fra tilbakemeldingene vi har fått, har dere kost dere for det👍 24 000 gjester må vi si er en god start💪

Vi hadde en del startproblemer med vårt nye kassasystem og betalingslevrandør, men heldigvis har vi nå fått løst de problemene, og da skal logistikken flyte langt bedre på serveringsstedene. De neste 2 ukene skal vi ferdigstille 2 nye spisesteder, og på de mest besøkte dagene skal vi også ha et grilltilbud utendørs. Grillplassen for medbrakt mat er i år i Familieløypa, men vi skal også få på plass noen griller på toppen av Barnebakken. I kjelleren på kroa er det varmestue og her er det lagt tilrette for medbrakt mat. På de andre spisestedene er det dessverre ikke ønskelig med medbrakt mat.

Ute i bakkene skal vi få montert opp alle informasjonsskilt og få opp våre digitale skjermer med levende informasjon, og arbeidet med flytting av Venstre T-krokheis fortsetter til uka. Værmeldingen er lovende og nå produserer vi mye snø i parken. I toppområdet mangler vi 30-40 cm med snø før vi kan åpne. Akkurat nå ser vi ikke det snøfallet i værmeldingene, men plutselig kommer det hvite gullet. 

Stolheisen er kjernen i NYE Vassfjellet og det kan vi med all beskjedenhet si er en suksess. Mange har vært nysgjerrige på den nye heisen. Vi har lokket ut mange, også skiene fra 80 tallet og de som ikke har vært på ski tidligere. For oss er også stolheis et nytt bekjentskap, og dette sett i sammenheng så får vi litt mange starter og stopper på heisen. Men, dette er jeg rimelig sikker på løser seg ganske så raskt. 

2023 blir et spennende år i Vassfjellet. Vi har gjort store investeringer og forventer at besøket skal øke betydelig. Blir det som vi tror og håper, da blir det flere bakker og sommerdrift de neste årene. Forretningsmodellen vår er ganske så enkel, jo flere som besøker oss, jo bedre skal vi bygge Vassfjellet. 

Og om 2-3 uker skal vi være 100% klare! Da skal byggeprosjektene være ferdige, vi har produsert all snøen som vi trenger, forhåpentligvis har Kong Vinter meldt seg i toppområdet og vi har fått drillet våre sesongarbeidere slik at alt flyter 100%

Vi sees i bakken!

Stian, Daglig leder