Nå er det bare dager igjen før julen ringes inn, og jeg vil benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul, og takke dere for at dere hjelper oss å bygge Vassfjellet «Hele byens fristed». 

Her i Vassfjellet tar vi juleferie fra lille julaften til og med 1. juledag. Fra 2. juledag er vi tilbake for å skape vinterglede. Jule- og vinterferien er årets travleste uker for oss, og vi elsker hvert øyeblikk. Vi er godt forberedt og ser frem til å ta imot mange gjester og skal gjøre vårt ytterste for at alt skal gå så smooth som mulig. Mitt tips er å komme tidlig på dagen; fra 10-12 er det sjelden heiskø, bakkene er strøkne, og det er en unik opplevelse å ta den første heisen opp. Du vil ikke angre!

2023 har vært et strålende år for oss. Vassfjellet 2.0, med stolheisen i spissen, har blitt en suksess. Besøkstallene har økt med nesten 50 %, og sesongkortsalget i høst viser en vekst på 26 % sammenlignet med forrige sesong.

Vi har nå solgt det aller siste sesongkortet og planlegger å lansere en ny medlemskapsmodell i løpet av 2024. Faste inntekter er svært viktig for oss; de sikrer videre utbygging av Vassfjellet. Derfor vil vi senke terskelen for kjøp av vårt tidligere sesongkort, og gi flere muligheten til å benytte anlegget gjennom en lav månedlig betaling med en bindingstid på 12 måneder. Medlemskapet gjelder både sommer og vinter, uten prisøkning sammenlignet med våre rabatterte sesongkort. Ja, du hørte riktig, sommer som vinter, uten at vi øker totalprisen! Vår misjon er enkel: Flest mulig, mest mulig, i aktivitet.

Som mange av dere vet, har vi lansert Vassfjellet 3.0. Vi går for helårig drift, med alpint om vinteren og sykling om sommeren. Vi har en søknad til behandling hos Trondheim kommune og forventer svar tidlig i 2024. Målet er å starte byggeprosessen til våren og åpne de første løypene i september 2024. Fullverdig sykkelpark planlegges å åpne 20. juni 2026. Dette er et prosjekt vi har lagt ned mye tid i for å optimalisere til det ytterste. Vi sikter på å treffe både entusiasten og familien med et godt produkt.

Vassfjellet 3.0: Vår visjon for fremtiden!

Har du sett den siste episoden av Vassfjellet Stories? Hvis ikke, anbefaler jeg deg å sette av 4 minutter til å se vår fremtidsplan. Sommerdrift er definitivt ikke det eneste vi har fokusert på i det siste. Se episoden her.

Parken skal bygges ferdig, vi skal ha lys og snøproduksjon i Fjellheisen, og ikke minst prosjekterer vi stolheis nummer to, som skal ta oss helt til topps.

Vi har store planer for fremtiden, og for å lykkes er vi avhengige av din støtte. Jo mer du besøker oss, jo mer skal vi bygge. Vår forretningsmodell er slik at all fortjeneste i selskapet skal reinvesteres i å utvikle Vassfjellet til «Hele byens fristed».

Den nye medlemskapsmodellen er et viktig skritt for å få flere av dere til å bli faste gjester hos oss. Vår hovedstrategi nå er å bygge en stor medlemskapsmasse, slik at Vassfjellet får faste, repeterende månedlige inntekter. Dette vil muliggjøre byggingen av ny stolheis til toppen, som du kan bruke både vinter og sommer for en lav månedlig pris. En enkel og god plan, og en god avtale for både deg og oss.

La oss sammen bygge Vassfjellet i 2024.

God jul og et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen,

Stian

Daglig leder og Vassfjellet entusiast!