Slik blir 2022/2023-sesongen i Vassfjellet

Vassfjellet Vinterpark AS er inne i en storstilt utbygging. Sentralt i denne står vår etterlengtete stolheis, som er klar til sesongstart. «Hele byens fristed» får seg med andre ord et skikkelig løft foran kommende sesong, og i den anledning har vi litt info å komme med.

Det at vi veldig snart – og endelig – kan ønske velkommen til Vassfjellet 2.0, skjer til tross for at vi dessverre måtte avlyse vårens annonserte sesongkortkampanje. Dere er nok mange som har lurt på hvorfor, og svaret er så enkelt som at vår tidligere betalingsinnløser stilte urimelig store krav. Arbeidet med å finne en ny samarbeidspartner har tatt tid; tid vi blant annet har brukt til å se på ulike løsninger for fremtidens sesongkort. Per i dag er planen at vi starter sesongkortsalget i slutten av september/starten av oktober. Nøyaktig tidspunkt blir annonsert i god tid.

Siste vinter med sesongkort

Nevnte utsettelse har gitt oss god tid til analyser og diskusjoner om hvordan fremtidens heiskortsalg i Vassfjellet Vinterpark skal være. Vi skal fortsette å tilby svært gunstige sesongkort – også etter investeringer på rundt 100 millioner – og målet er at mer enn 80 prosent av gjestene våre skal være sesongkortinnehavere. Dette gir oss ikke bare forutsigbarhet, det sikrer også fremtidige investeringer. Allerede nå diskuterer vi Vassfjellet 3.0 (!) på styremøtene, en visjon som rommer både gondol og restaurant på toppen, samt sommerdrift med sykkel, ziplines og andre morsomheter. Sentralt for å kunne realisere disse planene, står stabile og sikre inntekter fra sesongkort.

Dette er bakgrunnen for at vi nå begynner å snakke om medlemskap fremfor sesongkort. Fra 2023/2024-sesongen kan du selv velge om du vil betale for et medlemskap som løper over 1 eller 12 måneder. På den måten får flere muligheten til å ta hyppigere del i gleden som finnes i Vassfjellet Vinterpark. Vi ønsker å gi samtlige som kjøper sesongkort til årets sesong (2022/2023) samme rettigheter som ved et medlemskap: Forkjøpsrett og mulighet for et livslangt forhold til vinterparken. Vi vet at mange har kjent på stor skuffelse over å ikke ha klart å sikre seg de sterkt rabatterte familiepakkene vi tidligere har tilbudt, og derfor tar vi nå grep for å sikre våre viktigste kunder; sesongkortkjøperne. Antall sesongkort blir betraktelig økt foran kommende sesong, da stolheisen øker totalkapasiteten betydelig.

Større fleksibilitet og bedre oversikt

Sesongkortinnehavernes bruksmønster fordeles jevnt ut over sesongen, noe som betyr at vi slipper «hysteriet» som kommer med soldagene – og at anlegget totalt sett får større kapasitet. Det samme gjør lange åpningstider. Kveldsåpent på helg har vært en stor suksess, og det fortsetter vi selvsagt med. Fleksibilitet med fotball-/håndballkamper på dagtid, og ski og pizza til kvelds på en lørdag, var det mange familier som satte stor pris på forrige sesong.

Før sesongstart lanserer vi vår nye hjemmeside. Den gir deg enkelt oversikt over hvor mange gjester som besøker oss i nåtid, samt status på heiskøene. På den måten kan du selv velge

når du ønsker å komme – enten til planlagt tid, eller to timer senere, når besøksprognosene viser lite heiskø. Denne løsningen gleder vi oss til å vise dere.

Prisnivået vi nå legger oss på for sesongkort og fremtidige medlemskap, skal være stabilt. Det betyr at vi ikke øker prisene ved nye utbygginger eller sommerdrift. Forretningsmodellen vår tilsier at alt av fortjeneste skal gå tilbake til brukerne av anlegget, og vi skal derfor jobbe hardt for å få flere sesongkort-/medlemskapsinnehavere. Det er nemlig dere som realiserer fremtidsplanene i «Hele byens fristed» – sammen skal vi skape et fantastisk produkt i Vassfjellet Vinterpark!

Priser 2022/2023-sesongen

Prisene for sesongkort kommende sesong, er som følger:

Voksen3 350,–
Senior                                         3 150,–
Barn og ungdom 0–17 år2 950,–
Student/honnør2 950,–

Pris for familiepakker (forutsetter samme bostedsadresse):

1 voksen + 1 barn5 750,–
1 voksen + 2 barn6 750,–
1 voksen + 3 barn7 250,–
2 voksne + 1 barn7 250,–
2 voksne + 2 barn8 250,–
2 voksne + 3 barn8 750,–

Salget pågår frem til vi blir utsolgt.

Nytt for kommende sesong, er at det må kjøpes heiskort for barn i alderen 0–6 år før de kan bruke heisene i øvre del av anlegget, altså alle heiser unntatt de i barneområdet. Dette gjelder både for sesongkort og drop-in. Barneheisen i Lekelia samt barnebåndet i Vasseland vil fortsatt være gratis for denne aldersgruppen. I tillegg vil det bli solgt sterkt rabatterte drop-in-kort (125,–) for voksne og barn over seks år, som gjelder kun i barneheisen i Lekelia. Det skal fortsatt være billig å lære barna skiteknikk og -glede! Når det gjelder drop-in-kort, er det spesielt en ting pandemien har lært oss, nemlig at vi må forenkle hvilke kort vi selger. Bort med kveldskort, dagskort og kort låst til en spesiell dato – nå selger vi utelukkende et drop-in-kort, som gjelder for alle dager og klokkeslett. Vi har sett på hvor lenge drop-in-kundene våre besøker oss, og konkluderte ganske raskt med at veldig få utnyttet tiden i et dagskort. Vi kommer derfor kun til å selge en type drop-in-kort for kommende sesong; et kort med varighet på fire timer, som gjelder for alle dager og klokkeslett. Dette for å kunne holde prisene lave og for å sikre at flest mulig skal få sjansen til å besøke oss.

Pris for drop-in-kort:

Voksen 350,–
Senior 300,–
Barn/ungdom 0–17 år250,–
Student/honnør250,–

Om du ønsker å bli i bakken ut over disse fire timene, kan du fylle på to ekstra timer for så lite som 100,–. Dette gjør du enkelt selv i nettbutikken vår (gjelder alle heiskort).

Til slutt: Utbyggingen av stolheis går etter planen, de nye serveringskonseptene er straks ferdige, og det er mange store og små prosjekter som skal ferdigstilles før sesongstart. Vi kan med ordene i behold si at DETTE SKAL BLI RÅTT!

Sees snart!