Familiekort i Vassfjellet

Har din familie vurdert sesongkort i Vassfjellet? Visste du at du da bare trenger å besøke oss 5,6 ganger for at det skal lønne seg? Det er ikke så mye, spesielt når man nå vet at man kan benytte seg av heis også på sommeren!

Vår misjon er at vi ønsker at flest mulig skal kunne få stå mest mulig på ski og snowboard, og derfor er det viktig at vi har lave priser sammenlignet med andre i bransjen. Vår familiepakke (2+3) koster kun 8990,- og gir deg tilgang til Vassfjellet 65 timer i uka på vinteren, pluss gratis heis på søndager i sommerhalvåret.

Våre familiekort gir 20% rabatt på skiutleie, skiskole og skiservice, og 10% rabatt på alle andre produkter i anlegget. I tillegg gir et sesongkort eksklusiv tilgang til tilbud og kampanjer hos oss og flere av våre samarbeidspartnere. Kjøper du familiepakke før 1.november får du 2 stk. gratis halvdagskort med på kjøpet.

La Vassfjellet bli en del av hverdagen!

Har du aldri besøkt oss? Scroll videre for mer info.

Vinterparadis for hele familien!

Vi tilbyr bakker og fasiliteter for alle aldre, med et eget barneområde med skibånd og koppheis for de yngste. Disse ligger rett ved servering, toaletter og grillplass, slik at hele familien kan være samlet på ett sted. Om barna føler seg komfortable med lengre og brattere bakker, anbefaler vi vår 2 km lange familieløype. Denne er tilgjengelig både fra toppen av Stolheisen og fra T-kroken, om noen heller vil ta den. Langs familieløypa er det flere naturlige stoppesteder, med en stor grillplass midtveis i løypa. Grillene tennes hver dag kl.11.00, og man er velkommen til å ta med seg egen mat for å grille. Om man øsnker litt mer utfordring er det mange små hopp og kuler rett utenfor den preparerte løypa, og om ikke det gir nok utfordring kan man svinge av til Vasse og Vinters skogsløyper. Dette er frikjøring for barn med kuler og doseringer som kan være mer enn nok utfordrende også for voksne.

Våre maskotter Vasse og Vinter dukker ofte opp i vinterparken.

For de litt eldre barna, anbefaler vi Vassaparken – en av Norges råeste terrengparker! Parken har egen heis og er lett synlig fra bunnområdet. Her er det rail og hoppelementer som tilsvarer både rød og blå vanskelighetsgrad. Vi lover at parken alltid skal være nyshapet, så lenge været tillater det. Om parken bli litt for heftig, har vi en egen minipark like nedenfor grillplassen i Familieløypa med små parkelementer.

Vassaparken

Er frikjøring mer din greie, vil Toppheisen gi deg tilgang til noe av landets beste offpist-områder. Ved toppheisen kan du kjapt kjøpe med deg en toast på Gønner´n som du kan spiser på tur opp til neste pudder run.

Også er det gjerne slik at helter ikke duger uten mat og drikke. Hva er vel bedre enn å fylle på med ferske kanelsnurrer og kakao med krem i Stor-Lavvoen? Eller ønsker dere å spise middag? Da kan dere dra innom Bistroen som serverer førsteklasses pizza og hamburgere!

I skishop-bygget finner du skiutleie, skiservice, skiskole og skishop. I kjelleren finner du toaletter og vegg i vegg ligger Stor-lavvoen.

Parkering? Det har vi nok av og om du parkerer på nedre parkering, kan du ta skibåndet opp til anlegget. Parkerer du på øvre parkering kan du kjøre på ski både inn og ut.

Om poden øsnker å dra alene en dag, kjører AtB (busslinje 96) jevnlige avganger til og fra Vassfjellet fra Tillerteminalen ved City Syd gjennom hele vinterhalvåret. Sjekk her for bussavganger.

Vi håper å se deg/dere i bakken!

Vassfjellet