Mor og sønn står sammen og kjører ned Vassfjellet

Hele familien. Hele sesongen.

En familiepakke i Vassfjellet er årets røverkjøp på kvalitetstid!

Med vår familiepakke på sesongkort får dere tilgang til Vassfjellet sju dager i uka, hele sesongen, til en sterkt rabattert pris. Skap nye minner i bakken, i stolheisen, i lavvoen og rundt bordet i restauranten. Gjør hele byens fristed til en del av hverdagen, for hele familien!

Fordelene med sesongkortet er mange. Enten du vil tilbringe hele helga med familien, eller om du har to timer til rådighet alene en mandagskveld. Friheten til å komme når du vil gjennom hele sesongen trekkes frem som det viktigste kjøpsargumentet for våre sesongkortkunder. Erfaring viser at vår gjennomsnittlige sesongkortinnehaver besøker oss i snitt over 20 ganger på én sesong. Det betyr at de som velger å kjøpe sesongkort får gjentagende gode vinteropplevelser for en billig penge!

  • Barneområde med skibånd og koppheis
  • Familieløype med stolheis
  • Grillplasser, toaletter og serveringssteder

Vi ønsker at flest mulig skal få stå mest mulig på ski og snowboard, og derfor er det viktig for oss å ha lave priser sammenlignet med andre i bransjen. Vår familiepakke koster kun 8990,-. Kampanjen varer til og med 12. desember, og det vil ikke være mulig å kjøpe sesongkort etter dette.