Ekte fjellfølelse – sju dager i uka!

Enten du trives best med store svinger i Nordløypa, høye svev i parken, saftig burger i restauranten, gode samtaler i stolheisen, varm kakao i lavvoen eller urørt pudder i skogen – med sesongkort i Hele byens fristed har du tilgang på alt Vassfjellet har å by på hver dag, hele sesongen.

Fordelene med sesongkortet er mange. Enten du har to timer til rådighet en mandagskveld, eller om du vil tilbringe hele helga med venner. Friheten til å komme når du vil gjennom hele sesongen trekkes frem som det viktigste kjøpsargumentet for våre sesongkortkunder. Erfaring viser at vår gjennomsnittlige sesongkortinnehaver besøker oss i snitt over 20 ganger på én sesong. Det betyr at de som velger å kjøpe sesongkort får gjentagende gode vinteropplevelser for en billig penge!

Vi ønsker at flest mulig skal få stå mest mulig på ski og snowboard, og derfor er det viktig for oss å ha lave priser sammenlignet med andre i bransjen. Og du… om du vil oppleve ekte fjellfølelse med familien hele sesongen, kan du lese mer om vår familiepakke.

Priser på sesongkort
Familiepakke 8 990,-
Voksen3 350,-
Student/honnør2 950,-
Barn og ungdom 6-17 år2 950,-
Knøtt0-5 år 1 250,-
Kampanjen varer til og med 12. desember, og det vil ikke være mulig å kjøpe sesongkort etter dette.